Avdio-video rešitve

Naše avdio-video rešitve vam omogočajo popolno reprodukcijo zvoka vaših glasbenih posnetkov in filmov, saj ponujamo le vrhunske sisteme brez katerih si ne boste predstavljali vaše dnevne sobe, saj ko boste enkrat slišali vrhunski zvok naših sistemov, ne boste hoteli ničesar drugega.

Ponujamo najboljše LCD/plazma televizorje z najbolj izvrstnim predvajanjem visoko ločljivih video posnetkov. Bodite potopljeni v našem prostorskem zvoku, ki ga ustvarjata odličen AV sprejemnik in vrhunski zvočniki, ki bodo posebno izbrani glede na vaš prostor oz. vaše zahteve.

Upravljanje vašega avdio-video sistema je zelo preprosto, saj so vsi ukazi na samo enem daljinskem upravljaniku. Brez vidnih kablov ali preobsežnih ohišij, brez zvočnikov, ki morajo nujno biti na tleh ali policah in brez daljinskih upravljanikov, ki zasedajo vašo mizo. Ponujamo vam samo visoko zmogljivost, izvrsten izgled in uporabniku prijazen domači kino.

Nič več vam ne bo potrebno imete vaše najljubše skladbe in filme razstresene na desetinah zgoščenk, saj vam naši sistemi omogočajo predvajanje celotne vaše glasbene zbirke, tako iz vašega računalnika kot tudi iz medijskega strežnika. Medijski strežniki so zasnovani za največjo stabilnost in zagotavljajo zelo veliko prostora za Blu-ray, DVD, glasbo, filme in ostale digitalne vsebine.