Multi-room rešitve

Multi-room (več-sobni) avdio sistemi vam omogočajo uživanje ob vaši najljubši glasbi iz več virov, kot so iPOD, CD predvajalnik, avdio-video strežnik ipd. v katerem koli notranjem ali zunanjem prostoru vaše hiše.

Predstavljajte si, da lahko v enem prostoru nekdo posluša jazz, v drugem rock, medtem ko v tretjem spet nekdo uživa v popolnoma drugačni zvrsti. Z več-sobnim sistemom vsak dobi kar želi kadarkoli si želi. Naša oprema je lično skrita stran od pogledov. Vsa inštalacija je v stenah in vse kar je videti je očesu prijetna kontrolna enota oz "tipkovnica" in zvočniki. Vse skupaj je izdelano tako, da se popolnoma vključuje v stil okolja in ne deluje moteče.

V vaši glasbi lahko uživate tudi zunaj s pomočjo "vremensko odpornih" zvočnikov. S pritiskom na gumb v vsakem trenutku lahko poslušate vašo najljubšo glasbo v prostoru v katerem se trenutno nahajate. Naši sistemi so eni najbolj fleksibileni več-sobni sistemi na svetu. Že v najosnovnejši različici jih lahko proklopite na eno ali dve tipkovnici.

1
2
3
4

Spoznajte življenje z multi-room sistemom.

Zamislimo si družino, ki ima v svoji hiši multi-room sistem. Mama ima rada, kako enostavno je za uporabo. Oče ljubi visoko-tehnološke kontrolerje z zaslonom na dotik. Otroci ljubijo kako enostavno lahko integrirajo svojo digitalno glasbo. Ali se sproščajo, delajo, zabavajo ali opravljajo gospodinska dela, multi-room sistem združuje vso družino skupaj.

Zjutraj se družina prebudi in oče začne dan s tem, da prižge jutranje novice na televizorju v spalnici za mamo, v kopalnici športni kanal zase in glasbo za otroke v njihovih sobah.

Preden mama oddide v kuhinjo pavzira svojo oddajo in uporabi upravljalnik v kuhinji, da nadaljuje svojo prej gledano oddajo.

Lažji začetek dneva

Mama je pripravljena poklicati družino k zajtrku. Uporabi vgrajeni komunikacijski sistem, da pokliče svojo družino, ne glede na to kje se nahajajo.

Vsa družina se zbere za zajtrk. Oče vstavi svoj MP3 predvajalnik v priklopno postajo, tako da napolni celotno jedilnico s prijetno glasbo.

Mama in Špela sta pripravljene za odhod k baletnim vajam. Oče in Tadej imata veliko opravkov za opraviti. Z pritiskom na en sam gumb, mama ugasne vse luči, glasbo in televizorje in nastavi termostat na ohranjanje energije.

Dan z multi-room sistemom

Oče in Tadej se vrneta domov, da se spopadeta z opravili. Oče izbere visoko-energijsko glasbo iz njegove MP3 kolekcije na multi-room digitalnem glasbenem strežniku, ki se predvaja po celotni hiši medtem ko pospravljata hišo in opravljata svoja opravila.

Potem ko se mama in Špela vrneta domov, se mama odpravi v dnevno sobo medtem ko oče bere knjigo na terasi. Mama vklopi hišni in vrtni avdio sistem za prijetno glasbeno ozadje, ki ga lahko posluša tudi oče s pomočjo zunanjih zvočnikov.

Mama in oče lahko brez problema pazita na otroke s pomočjo nadzornega sistema, ki omogoča gledanje in poslušanje svojih otrok, ki v igralnici igrata video igre s svojimi prijatelji.

Večer z multi-room sistemom

Večerja na terasi. Oče izbere glasbeno podlago in uporabi kuhinjski upravljalnik, da vključi zvočnike na terasi.

Na sporedu je družinski filmski večer. Otroka uporabita daljinski upravljalnik, da pregledata družinsko filmsko zbirko. Tadej izbere film, luči se avtomatsko zatemnijo in film se začne predvajati.

Čas za spanje. Otroci spijo v zgornjem nadstropju. Mama nastavi sistemsko budilko, da predvaja klasično glasbo v spalnici ob 8h zutraj. Nazadnje pritisne "Ugasni vse".

Ali ste vedeli?

Z multi-room sistemom lahko poslušate glasbo v enem prostoru, medtem ko drugi gledajo televizijo v drugi sobi, ali pa vsi puslušate enako glasbo v različnih sobah ob istem času.
Tipkovnice in upravljaniki z zaslonom na dotik vam omogočajo dostop do glasbe, filmov, TV in drugih digitalnih medijev iz katerekoli sobe.
Multi-room sistemi so lahko skoraj nevidni. Elegantni stenski ali stropni zvočniki so popolnoma skriti in zagotovijo čudovit zvok v vsaki sobi.
Multi-room avdio video je popoln spremljevalec MP3 predvajalnikom in vaši digitalni glasbi. Vidite lahko celo ime avtorja, naslov pesmi in sliko albuma.