Blog

ALVA TT (Cambridge AUdio) - Gramofon


Več let ste gradili zbirko gramofonskih plošč. Posvetili ste celotne vikende iskanju skritih zakladov v trgovinah z vinilkami in previdno ste oblikovali vašo zbirko odkritji. Trdo ste delali za vsako ploščo, ker imate radi glasbo. Pri Cambridge Audio so trdo delali, ko so ustvarjali ALVA TT, ker imajo, tako kot vi, radi glasbo. 

Pri izdelovanju gramofona so imeli enako mentaliteto kot pri izdelovanju Edge serije. Pomembno je samo vaše doživljanje glasbe. Poskrbeli so, da je priključitev in uporaba enostavne, zvok pa vrhunske kvalitete.

Naredili so prvi gramofon z Bluetooth aptX povezljivostjo. Sedaj lahko predvajate glasbo iz Alva TT na katerokoli napravo z Bluetooth povezlivostjo. Ima integriran predojačevalnik, kar pomeni, da ne potrebujete dodatnih naprav, brez dolgotrajnih nastavitev naprav in zapletenih konfiguracij. Vse kar morate narediti je predvajati željeno gramofonsko ploščo na izbrane zvočnike (preko kabla ali bluetooth povezljivosti). Ima direktni pogon, brez elastičnih jermenov, ki se s časoma obrabijo in jih je treba zamenjati. To vam zagotavlja konstantno enako predvajanje glasbe.

Glede dizajna so se zgledovali tudi po Edge seriji, kar se tudi vidi po kakovosti izdelka. Veliko kovinskih delov, prijetnih na dotik, gramofon je lahek in močan. 

Pri Cambridge Audio se niso ustavili ob praznovanju 50 letnice z Edge serijo, ampak nadaljujejo s proizvajanjem kakovostnih izdelkov, ki polepšajo vaš dom in ga napolnijo z glasbo po vašem okusu.

Kmalu tudi v našem salonu.

Več informacij o ALVA TT >>

Galerija

Predstavljamo ALVA TT - Gramofon