Blog

Roksan


... je britansko podjetje znano po kakovostnih izdelkih in elegantnih dizajnih.

Že več kot trideset let je njihova misija, da navdihujejo stranke z njihovimi svetovno-priznanimim avdio izdelki. Podjetje ustanovljeno leta 1985 je zaslovelo z Xerxes gramofonom, od takrat se je strast za razvijanje novih avdio izdelkov povečala, sedaj pa je njihov razpon izdelkov že od ojačevalcev do CD predvajalnikov. Z britanskim dizajnom in proizvodnjo, Roksan zagotavlja izjemno kakovost izdelka in vzdržljivosti, vsebuje pa inovativno tehnologijo in avdiofilno stopnjo komponent, ki izkušnjo glasbe ponesejo na nov nivo. Konstantna pozornost na detajle in brezkompromisna kakovost je vidna na vseh izdelkih. 

Kot novost smo dobili v ponudbo dva nova ojačevalnika proizvajalca Roksan. Roksan BLAK in Roksan K3 integrirana ojačevalnika. Britansko podjetje je znano po kakovosti in izredno ličnem dizajnu, naše zaupanje v njihove izdelke pa je še toliko večje, saj so vsi izdelki oblikovani, načrtovani in izdelani v Veliki Britanjiji. 

Roksan BLAK je bil odlično ocenjen s starni What Hi-Fi? revije. Prejel je nagrado za 'Najboljši stereo ojačevalnik £2500+'. Tudi Roksan K3 je bil odlično ocenjen, hvaljen je bil predvsem zaradi odličnega razmerja med kakovostjo in ceno.
Več o oceni Roksan BLAK integrirani ojačevalnik - kliknite tukaj >>
Več o oceni Roksan K3 integrirani ojačevalnik   -   kliknite tuka >>

Galerija