Storitve

Svetloba oblikuje naše življenje

Vpliva na naša čustva. Krepi naše razpoloženje. Različne barve različno vplivajo na naš biološki ritem. Pravilno ravnovesje med temnim in svetlim lahko sprošča in pomirja. Medtem ko monotona svetloba ali pomankanje svetlobe lahko povzroči utrujenost.

Optimalna raven osvetlitve povečuje budnost in izostri koncentracijo. Pa vendar, na vrhu vsega, je svetloba arhitektno stilsko orodje, ki se lahko uporablja za oblikovanje sodobnih bivalnih prostorov.

Z AmbienArt podjetja In-akustik lahko uživate v popolni svobodi nad lučmi vaših prostorov in tako ustvarite čudovito vzdušje, ki je tako privlačno kot tudi prijetno. Z uporabo AmbienTrack kabličnih kanalov, lahko AmbienArt svetlobne komponente pripeljete na pravo mesto. To se lahko vedno opravi tudi po montaži.

Z AmbienArt lahko se lahko vsaka stena vaših prostorov uporabi kot projekcijsko platno za posamezne nastavljive svetlobne efekte, kot npr. prijetni počasni ali vznemerljivo hitri svetlobni prehodi. Svetlobne efekte lahko nastavite odvisno od tega ali želite udoben in sproščujoč večer doma ali pa gostiti prijeteno zabavo s prijatelji.

Različne možnosti

AmbienArt osvetlitev je na voljo v monotonih ali spektralnih barvah, kot LED trak ali kot posamezna LED kocka. AmbienArt omogoča neskončno število kombinacij, saj lahko AmbienArt postavite na tla, v steno, na strop, samostojno ali skupaj zduženo po vaši želji. Sedaj se lahko veselite novih dimenzij v notranjem oblikovanju in kakovosti življenja.

Uporaba

AmbienArt se lahko uporablja tudi kot svetlobne smernice ali za oblikovanje razstavnega prostora, tako da izboljša lastnosti umetniških ali predstavitvenih predmetov. AmbienArt je primeren za obnovo starih stavb kot tudi za poživitev sodobne arhitekture. AmbienArt diha novo življenje v starejše zgradbe, tako da doda samo kanček svetlobe že obstoječi strukturi stavbe.