Znamke

4K UHD Universal Blu-Ray Player 


Stopite v svet jasnih vizualnih in osupljivih podrobnosti, vse s čudovito 4K ločljivostjo in s Cambridge Audio CXUHD predvajalnikom.

Cambridge Audiod CXUHD 4K UHD univerzalni predvajalnik, zasnovan brez DAC-jev za zmanjšanje hrupa in izboljšano kakovost zvoka in slike, podpira najnovejšo 4K tehnologijo, vključno z UHD diski, HDR in Dolby Vision.

SPLETNA TRGOVINA DIGITALIJA-SHOP.SI

Cambridge Audiod CXUHD 4K UHD univerzalni predvajalnik podpira predvajanje 4K UHD Blu-Ray diskov, predvajanje videoposnetkov v resoluciji do 3.840 x 2.160, s čimer zagotavlja štirikrat več slikovnih pik kot redni HD Blu-Ray. Druge predvajalne datoteke 4K so prav tako podprte za predvajanje, z uporabo HEVC H.265, H.264, VP9 4K in Hi10P video dekodiranja za večjo združljivost z vsebinami, ki jih ustvarijo uporabniki. HDR (High Dynamic Range) je podprt tudi s televizorjem HDR, ki razširja obseg kontrasta in svetlosti naprednih in razširjenih barv. Profesionalno je bil kalibriran tako, da optimizira dinamičen razpon med črnim in belim ter prinaša naravne barve in filmsko atmosfero. Za združljivost je na voljo tudi pretvorba za starejše prikaze SDR (Standard Dynamic Range)

Dolby Vision preoblikuje doživetje domačega kina, tako da nudi izjemne poudarke, 68 milijard barv in intenzivne teme, ki na standardnih televizijskih zaslonih nikoli niso bile vidne. Z uporabo pametnih metapodatkov, Dolby Vision izboljša učinkovitost vašega televizorja.

Cambridge Audiod CXUHD 4K UHD univerzalni predvajalnik je prejel najvišjo nagrado revije What Hi-Fi? ... več informacij >>

Galerija