Znamke

KEF serija R


Nekatero glasbo slišite. Serija R pa dostavi zvok tako čist, da doživite čisto vsaki trenutek. Ponaša se z mnogimi KEF-ovimi značilnostmi in novostmi v Hi-Fi svetu in na področju tehnologije domačega kina. R serija naredi avdiofilne standarde zabave bolj cenovno dosegljive kot kdajkoli prej.

Izjemno tekoč Uni-Q driver v kombinaciji skupaj z nizkotoncem in manjšimi lepotnimi popravki, naredi zvok ekstremno bogat, prostorsko poln in natančen do take mere, da se približa seriji Reference, ki ga odlikuje najvišja stopnja kvalitete zvoka.

Vertikalno doživetje zvoka, ki ni značilno za zvočnike. Tako doživetje glasbe je še bolj pristno in naredi glasbo ter filme bolj navdušajoče. 

Revija "Big Pictures and Big Sound" je dodelila sistemu zvočnikov KEF R serija najvišjo nagrado - 5 zvezdic. Za ocenjevanje so uporabljali R300, R200, R400b in R50.

Spletna stran www.highdefdigest.com je poimenovala R serijo za najbolj vsestranske zvočnike izven profesionalnega okolja in da zvenijo bolje kot nekateri komercialni kinematografi. 

Pri http://www.homecinemachoice.com pravijo, da so preprosto izredni, tudi če se ne odločite za razkošno belo barvo. 

Sistem zvočnikov KEF R serije je nedvomno najboljši sondirni sistem za domači ogled filmov in poslušanje glasbe.

Več o testu: www.bigpicturebigsound.com

 

Galerija