Znamke

YOYO - Stereo Bluetooth zvočniki


YOYO je vrsta bluetooth zvočnikov, izdelani s strastjo do zvoka ter tehnološko radovednostjo, ki jo lahko zagotovijo samo vrhunski hi-fi inženirji. V seriji prenosnih bluetooth zvočnikov Yoyo (S), (M) in (L), imajo vsi bluetooth povezljivost, (L) ima še možnost povezave do interneta. (S) in (M) sta prenosljiva bluetooth zvočnika, imata baterijo, (L) pa mora biti priključen za delovanje. Zvok, ki ga lahko pričakujete je britanski zvok. V bistvu vrhunski britanski zvok. Zvočniki so prijetni na dotik saj so obdani s tkanino iz 100% volne in prijetnega dizajna.

SPLETNA TRGOVINA DIGITALIJA-SHOP.SI

Pri Cambridge-u so želeli dostaviti britanski zvok v britanskem stilu, zato so v sodelovanju z Yorkshire-skimi tkalci Marton Mills, ki že od leta 1931 strokovno izdelujejo tkanine, vsakega od zvočnikov ovili v 100% volno. To jih naredi prijetnega videza, prijetne na dotik in so kot nalašč narejeni, da potujejo po vašem domu iz sobe v sobo.

Oznaka (S) pomeni majhen (ang. small) in prav to po velikosti ta zvočnik je. Zelo kompakten in popolnom prenosen. Vendar za tkanino, ki je v sodelovanju z Yorkshire-skimi tkalci Marton Mills iz 100% volne, se skriva razpon komponent izbranih za najmočnejšo in najkvalitetnejšo izvedbo, ki ustrezajo velikosti zvočnika. Rezlutat je zvok, ki je vsedrugo kot majhen.

(S) je napolnjen s tehnologijo in vam umogoča preprosto uporabo. Skladbe lahko predvajate in ustavite brez da bi se dotaknili zvočnika, ker ga lahko kontrolirate z gestami. Preprosto zamahinte nad zvočnikom, iz leve proti desne za predvajanje in naslednjo skladbo, ter iz desne proti levi da se skladba ustavi.
Baterija zdrži 14 ur neprestanega predvajanja, preden ga je potrebo napolniti. Ima tudi priključek za USB, tako da lahko napolnite svoje pametne telefone.

Prenosni zvočniki so praktični in prostorsko učinkoviti, vendar je z zvočnega vidika to kompromis. Glasbo se najbolje izkusi, ko jo poslušamo v stereo, za kar potrebujemo vsaj dva zvočnika. Zato so pri Cambridge Audio predstavili zvočnike z L+R kanalom kar je novost v svetu prenosnih Bluetooth zvočnikov. Zvočniki so narejni tako, da jih lahko poslušamo v paru, ali pa vsakega posebej. Prav to pooseblja (M) in to je tista glavna lastnost, ki ga loči od (S)

(M) je prav tako kot (S) napolnjen z enako tehnologijo, ki vam omogoča preprosto uporabo. Lahko ga kotntrolirate z gestami enako kot pri (S), razlika je da (M) omogoča stereo predvajanje ter njegova baterija zdrži nekoliko dlje, do 24 ur neprestanega predvajanja. Enako ima priključek za USB tako da lahko napolnite svoje telefone ali druge naprave, ko le tem zmanjka energije.

Več o YOYO seriji - kliknite tukaj >>

 

Galerija

Yoyo (M) Portable Bluetooth Speaker | Cambridge Audio

Yoyo (S) Portable Bluetooth Speaker | Cambridge Audio