Storitve

Svetujemo, projektiramo in izvajamo inteligentne inštalacije, ki vam poleg popolnega nadzora nudijo udobje bivanja.
Nudimo tudi napredne avdio-video rešitve, katere skupaj z inteligentnimi inštalacijami združimo v čudovit in vašim željam prilagojen sistem.


Prestavljajte si, da se samo z enim klikom prižge kamin, ustvari pritajena svetloba, iz zvočnikov prične igrati glasba.
Veliko vas je verjetno že slišalo za pametno ali inteligentno hišo oziroma dom. Kaj se pravzaprav skriva za temi opisi? Bistvo pametnih inštalacij je integracija različnih podsistemov, kot so: razsvetljava, avdio-video, ogrevanje, hlajenje, upravljanje z žaluzijami,... Vse omenjene podsisteme pa je mogoče upravljati s pomočjo računalnika, prenosnega ali zidnega panela na dotik.

Prestavljajte si, da se samo z enim klikom prižge kamin, ustvari pritajena svetloba, iz zvočnikov prične igrati glasba. Še z enim klikom se spustijo žaluzije, prižge se televizija in vzdušje za ogled filma je tu. S pametno hišo se zaključi tudi zaskrbljenost ko ste z doma. Ne bo vam več potrebno razmišljati, sem zaklenil/a, ugasnil/a luč,... Teh vprašanj je ogromno. Z pametnimi inštalacijami se vsem tem tegobam izognete. Po jutranjem direndaju hiša ostane sama. Zadnji stanovalec ob odhodu pritisne tipko "odsoten" in ogrevanje se postavi na nižjo Vrednost, vrata se zaklenejo, ter vključi alarem.

Na prvem mestu je mogoče izpostaviti udobje, ki ga ponuja pametna hiša. Številne vsakodnevne opravke je mogoče prepustiti tehnologiji, ki bo samodejno poskrbela za njihovo izvršitev. Tudi način upravljanja prispeva h udobju uporabnika. Pametno hišo je mogoče krmiliti s pomočjo računalnika, prenosnega/zidnega panela na dotik, dlančnika in mobilnega telefona preko interneta in lokalnega omrežja.

Varčnost je naslednja pomembna prednost. Pametna hiša omogoča prihranek do 30% energije na leto in s tem nižje stroške.
Pametni dom zagotavlja uporabnikom višjo stopnjo varnosti. V primeru, ko bo senzor zaznal gibanje v nadzorovanih prostorih bo pametna hiša posredovala glasovno ali SMS sporočilo na uporabnikov mobilni telefon.

Hišni kino kot integracijski del pametne hiše zagotavlja uporabnikom zabavo in sprostitev.