Rešitve z upravljanjem

Si želite živeti v hiši, ki vas bo ubogala? Si želite živeti v hiši, ki bo sama skrbela za optimalno in gospodarno rabo z energijo in tako zmanjšala stroške ogrevanja in električne energije (tudi do 20% letno)? Si želite živeti v hiši, v kateri se boste počutili varne, in ne nazadnje v hiši, ki vas bo razbremenila drugih skrbi in skrbela za vaše udobje...

Tehnologija za avtomatizacijo zgradb je v zadnjih letih močno napredovala in cene so padle. Sistem pametna hiša je tako postal dostopen vsakomur. Naš sistem pametna hiša je mogoče nadgraditi in ga prilagoditi vašim željam in potrebam. Poleg ugodne cene je naš sistem pametna hiša tudi enostaven za uporabo. Z našim sistemom pametna hiša, glede na vaše želje in potrebe, avtomatiziramo: ogrevanje, razsvetljavo, alarm, klima napravo, senčila, prezračevanje in multimedio.

Sistem pametna hiša je moč preprosto upravljati: z računalnikom, z zaslonom občutljivim na dotik, z GSM prenosnim telefonom, z Apple-ovim iPad-om, ter z daljinskim upravljalnikom.

Če si želite ogledati kako pametni dom deluje, kliknite del manjše slike na desni strani. Po posameznem prostoru boste videli interaktivne točke, katere aktivirate tako, da povlečete kurzor čez želeno interaktivno točko.