Blog

Cambridge Audio CXC CD Transport


Tako kot pri mnogih prosto-stoječih elementih hi-fi tehnologije, teorija pravi, če uporabljaš za vsako delo različeno enoto, bo zvok skoraj vedno bolj superioren. To velja tudi za CXC. CXC je CD transporter in ne CD predvajalnik, njegova edina naloga je, da prebere informacije iz CD plošče in ne zgublja truda pri pretvarjanju digitalnega zapisa v analogni izhod.
Pri reviji What Hi-Fi? so bili navdušeni nad preciznostjo zvoka. V primerjavi z Marantz CD6005, ki je bil nagrajenec s strani What Hi-Fi?, je edina razlika da ima slednji že vgrajen digitalno analogni pretvornik, vendar po zvoku sodeč je CXC izboljšan, čistejš, bolj fluiden in bolj naraven. 

spletna trgovina www.digitalija-shop.si

Če že imate dober DAC (Digitalno-analogni pretvornik (converter))potem je CXC primeren prav za vas. Če boste želeli še boljš kvaliteto CD bralnika pa boste morali po cenovni lestvci kar visoko navzgor, preden boste našli primernega tekmeca. 

Ste kupili ojačevalnik in nima vgrajenega DAC-a? Tudi za to lahko poskrbimo. Na voljo imamo tri DAC enote DAC Magic XS, L in Plus. Več informacij o izdelkih najdete na naši spletni trgovini:

http://www.digitalija-shop.si

 

Galerija