Blog

Največji majhen globokotonec

KC62 je neverjetno kompakten globokotonec, ki prinaša moč in čarobnost globokih, natančnih nizkih tonov za vznemirljivo glasbeno, filmsko in igralno izkušnjo. Ta globokotonec v velikosti nogometne žoge KC62, ustvarjen z uporabo inovativnega KEF-ovega inženiringa, ima dve 6,5-palčni pogonski enoti, ki odpravlja silo, ki jo poganja 1.000 W RMS, posebej zasnovanega ojačevalnika razreda D.

SPLETNA TRGOVINA DIGITALIJA-SHOP.SI

 

Naj vas velikost ne zavede

Globok in močan bas ni več le domena masivnih globokotoncev. Izjemno kompakten globokotonec, ki lahko zagotavlja natančne, globoke nizke tone za izjemno glasbeno, filmsko in igralno izkušnjo v popolnih nasprotjih s svojimi skromnimi dimenzijami. 

Tehnologija Uni-Core ™

Hrepenite po izjemni zabavni izkušnji? Patentirana tehnologija Uni-Core ™, ki je v postopku patentiranja, KC62 revolucionira tradicionalno zasnovo za odpravo sile, da iz izjemno kompaktne omare odda globoko natančne nizke tone. Združevanje obeh gonilnikov v en magnetni sistem omogoča zmanjšanje velikosti omarice za več kot tretjino, hkrati pa poveča izlet, da se sprosti izjemna moč in globina. >>> več informacij o tehnologiji

 

Povečajte moč

1.000 W RMS

Dvojna gonilnika KC62 poganja 1000 W efektivnih vrednosti (2 x 500 W) posebej zasnovanega ojačevalnika razreda D, ki zagotavlja izjemno raven nadzora in zmožnost oddajanja nenadnih izbruhov moči, kadar je to potrebno, na primer pri uživanju vašega najljubšega visokooktanskega zaporedja.

Povsod enaka zmogljivost

 5 prednastavitev

KC62 brez napora zdrsne v katero koli okolje ali sobo za poslušanje, s petimi vnaprej nastavljenimi funkcijami izravnave namestitve prostora, ki zagotavljajo enako zmogljivost, ne glede na to, kam se odločite, da jo postavite; v prostem prostoru, ob steni, v kotu, ki se nahaja v omari ali v namenskem stanovanjskem načinu.

Dobro povezan

Možnosti povezave KC62 omogočajo njegovo uporabo s skoraj vsakim zvočnim sistemom, KEF SmartConnect in vhodi na ravni zvočnika pa odpravljajo težave s povezavo. Linijski izhod s HPF omogoča izjemno natančno nastavljeno integracijo, KC62 pa je združljiv tudi s KW1 za preprosto brezžično združljivost.

Oblika ustreza vsebini

Izdelana iz ekstrudiranega aluminija, ukrivljena omara KC62 popolnoma združuje obliko in funkcijo ter zagotavlja moč in lepoto. Dovolj majhni, da se lahko vklopijo v kakršen koli dekor, obloge iz Saje in Mineralne bele barve naredijo KC62 tudi izjemno privlačen videz.

 kc62_kef_subwoofer

Natančen, globok bas s hitrostjo in močjo

kc62_kef

 

Natančnost je znak KEF, bodisi v zvočnikih celotnega razpona bodisi v nizkotonskih zvočnikih, namenjenih ustvarjanju senzacionalnih basov. Niz inovativnih tehnologij se združuje za zagotavljanje natančnosti nizkih tonov KC62, vključno s prostorom P-Flex za natančno premikanje voznika in tehnologijo Smart Distortion Control, ki zmanjšuje popačenje, medtem ko je zmogljivost največja s pomočjo KEF-ovega mehanizma za integriteto glasbe.

 

 

P-Flex (aka Origami Surround)

Prostor za voznika P-Flex ima edinstven naguban dizajn, ki ga navdihuje japonska umetnost zlaganja papirja Origami, zasnovana tako, da se bolje upre zvočnim pritiskom v omari, da vozniku omogoča natančnejše premikanje v primerjavi s tradicionalnimi prostorskimi oblikami. Rezultat je globlje razširitev nizkih tonov in natančnejša in podrobnejša reprodukcija nizkih tonov

 

 

Oznake: KEF, KEF zvočniki