Znamke

Cambridge Audio


...ima bogato zgodovino na področju razvoja inovativnih izdelkov, ki so zasnovani tako, da vam bodo pričarali tudi najmanjšo podrobnost iz vaše najljubše glasbe in filmov.

Vsak izdelek, ki nosi ime Cambridge Audio, je v Cambridge centru za raziskave in razvoj v Londonu zasnovala in izdelala ekipa izjemno zagnanih, predanih strokovnjakov, ki imajo poseben čut za vse zvrsti žive glasbe in bogate izkušnje s področja reprodukcije zvoka.

SPLETNA TRGOVINA DIGITALIJA-SHOP.SI

Medtem ko se je v zadnjih nekaj letih način uporabe sistemov za domače razvedrilo drastično spremenil, pa ne morejo niti čas niti nove tehnologije zamegliti čustveno moč, ki jo lahko začutite ob popolni reprodukciji zvoka svoje najljubše skladbe ali glasbe iz filma. Z osredotočenostjo na vašo strast do glasbe in filmov izdelke Cambridge Audio oblikujejo in izdelujejo ljudje z nesporno strastjo in predanostjo do glasbe, s ciljem doseganja senzacionalnega zvoka.
Z zavezanostjo vašemu zaupanju in naši samozavesti aktivno spodbujamo prisotnost svojih izdelkov v medijih. Če boste pobrskali po priznanih revijah za ljubitelje zabavne elektronike, boste videli, da so izdelki Cambridge Audio znani po svoji odlični zmogljivosti, inovativnosti in vrednosti.

 

Galerija

Datoteke

Prospekt Cambridge CX serije