Znamke

AQUAVISION


Odkar so pri AQUAVISON ustvarili prvo vodo-neprepustno televizijo, je njihova ekipa za inovacije poskrbela, da so ostali vodilni na tržišču in razvili mrežo profesionalnih partnerjev po celem svetu.

AQUAVISON ponuja strankam nekonkurenčno izbiro velikosti, stilov in zaključkov skupaj s poudarkom na inovaciji tehnologiji, ki je varna pred prihodnostjo.

Z velikostmi od 16'' (40,64cm) do 85'' (215,9cm) in izbiro barv stekla, obstaja AQUAVISION za vse bivalne prostore v vaših domovih, notranje in zunanje.

Brez kablov, brez vidnih povezav, samo televizija, ki izboljša vaš bivalni prostor. AQUAVISION je s svojim inovativnim in preciznim razmišljanjem pridobil sloves ''Prve izbire med Preofesionalci.''

Nekoč specializirani samo za območja z visoko vlago - kopalnicami, kuhinjami - danes poznani kot inovativno podjetje, ki skrbi za nevidne avdio-video rešitve v vaših domovih in v delovnih okoljih. Njihove iznajdljive rešitve omogočajo umestitev televizije v vsak prostor, notranji in zunanji, vlažen in suh, njihova tehnologija pa omogoča, da so zasloni lahko popolnoma nevidni, ko niso vključeni. Lahko so skriti za ogledali, v steni, za slikami v omarah, praktično jih lahko umestimo, s skrbnim načrtovanjem, kamorkoli si želite. 

 

Ostanite povezani v kopalnici


Prvotni izum Aquvison predstavljajo vodo-odporni zvočniki, vodo-odporni dalinjec ter vodo-odporni zaslon, ki je sovpadal s spremembo o predstavi 'kopalnice'. Kar naekrat to ni bil samo prostor za umivanje in negovanje. Postal je kraj, kjer se sproščamo, napolnimo baterije in izkoristimo dragocen 'naš čas'. Ali poslušate glasbo, gledate filme ali samo ostajate na tekočem z novicami, Aquavision bo popolnoma spremenila vašo kopalnico iz uporabnega prostora v vaše osebno zatočišče.

 

Ostanite povezani v kuhinji


Po ogromnem uspeh v kopalniškem sektorju je prišla potreba po Aquavision zaslonih znotraj kuhinje in jedilnih prostorov. Trend načrtovanja odprtih bivalnih prostorov gre z roko v roki z integracijo avdio-video tehnologij v kuhalne in jedilne prostore. Aquavision televizije se enostavno očisitijo in so varne za implementacijo v katerokoli okolje, tudi za štedilnik. 

 

 

Galerija