Blog

Dodatki za KEF LSX


KEF LSX je hitro pristal v središču pozornosti, ko je govora o visoko resolucijskih stereo sistemih, odkar je prišel na trg konec leta 2018. Po številnih osvojitvah prestižnih nagrad, je ta vse-v-enem hifi rešitev prevzela celotno industrijo kot nevihta in kritiki se jih enostavno ne naveličajo. Sedaj na voljo tudi z AirPlay 2, LSX resnično zadovolji vse zahteve, ki jih imamo kot poslušalci. Pri KEF-u so šli še en korak naprej, poslušali so svoje stranke in so predstavili še serijo dodatkov, ki omogočajo poslušalcem, da resnično dobijo od glasbe vse do zadnjega, na kakršen koli način si to želijo. 

S1 Stojala

Dajte svojim LSX zvočnikom prostor s temi elegantnimi stojali. Oblikovani za tiste, ki želijo z glasbo napolniti celoten prostor iz poljubnega mesta. Stojala so narejena iz trdne aluminijske konstrukcije, z integriranim prostorom za kable, da ohranite čist, urejen videz LSX zvočnika. Na voljo v črni in beli barvi, primerni za vsak dom. 

B1  Stenski nosilec

Naj LSX zvočniki postanejo del vašega doma z elegantnimi stenskimi nosilci. Stenski nosilci so narejeni z enako mislijo kot zvočniki LSX, 'priključi in predvajaj', so prilagodljivi in omogočajo enostavno namestitev. Na voljo v črni in srebrni barvi, stenski nosilci omogočajo preprosto vodenje kablov in preprosto roatcijo za najboljšo možno glasbeno izkušnjo.

P1 Namizno stojalo

Namenska namizna stojalo so narejena za delo in prosti čas. Na voljo v črni in srebrni barvi, idealen za različne uporabe od miz, do nizkih TV omaric in zagotavljajo nastavitev do 10°.

 

Galerija