Blog

Dobitniki nagrad


Leto 2018 je bilo uspešno leto za naše partnerje Cambridge Audio KEF in Monitor Audio.Pri Cambridge Audio-u so bili še tretje leto zapored nagrajeni za najboljši mrežni predvajalnik CXN(V2) (500£-1000£) ter mrežni predvalajnik Azur 851N (1000€-1500£). KEF je bil nagrajen za najnovejši R3 zvočnik iz nove KEF R serije, Q350 zvočnik in celotno Q serijo kot najboljši zvočni sistem za domači kino ter KEF LS50 Wireless za najboljši vsestranski sistem pod 2000£. Monitor Audio pa je prejel nagrado za njihov Bronze 2 zvočnik.

Pri KEF-u so navdušeni nad prvimi odzivi, ki jih prejemajo za novo R serijo, s prejemom nagrade za najboljši zvočnik R3 med 1000£-2000£ pri reviji What Hi-Fi? pa so dobili še potrditev, da so naredili res izjemno dobre zvočnike. 

Spletna trgovina www.digitalija-shop.si


Cambridge Audio CXN(V2)

Čeprav ne želimo delati zaključkov vnaprej, smo pri CXN (V2) naredili prav to. Dodatna Chromecast tehnologija nam omogoče še več uporabosti pri že izverstnem mrežnem predvajalniku. Enostavnejša uporabnost brez izgube kvalitete v predvajanu. Odlično narejena nadgradnja prejšnega modela. 

Cambridge Audio Azur 851N

Cambridge-u je ponovno uspelo. Azur 851N, naravna sonična nadgradnja CXN-ja, izreče same prave stvari, in je idealen visoko kakovostni predvajalnik, če iščete sposoben digitalni predojačevalnik ali pa če iščete nekaj, da preprosto vključite v vaš že obstoječi sistem. 

KEF R3

Mnenje What Hi-Fi?: ''R3 so briljantni vsestranski zvočniki. So strokovno zvočno uravnoteženi in delujejo skozi širok razpon sistemov. Dajte jim vrhunski dovod signala in dostavili bodo zvok tako dober, da bodo ostali zvočniki na stojalih (pod 2000£) postali zaskrbljeni. Lahko jih kupite s samozavestjo. 

KEF Q350

Glavna tema, ki se pojavlja skozi nove KEF Q350 je izboljšava. Skoraj vsak aspekt zvočnika je bil preoblikovan tako, da doseže bolj čist, bolj prefinjeno prezentacijo - sonično in fizično. 

Originalni KEF Q300, testirani 2011, so bili ocenjeni s 5 zvezdicami na prvem testu in prejmniki What Hi-Fi? nagrade. Vendar z leti so prihajali novejši, boljši zvočniki in so tako napovedali novo generacijo Q serije. 

In tako smo dobili nove Q350. Zvočniki ponujajo osupljiv zvok in eleganten izgled, konkurenčno ceno, ki bo izzvala sam vrh njiovega razreda.

KEF Q serija

Prejemnik nagrade EISA 2018-2019 za najboljši zvočni sistem za domači kino. KEF Q serija ima legendarni status, ki se sedaj razteza že desetletja, vendar preoblikovana za današnjega uporabnika. Robusten, vendar eleganten izgled je uglašen skupaj z impresivno izvedbo najnovejšega KEF Uni-Q koncentričnega driverja.

Za večje-razsežnostni bas skrbi Q750 z dvema aktivnima driverjema in 2 pasivnima radiatorjema. Skupaj z Q650c centrom in Q350 zagotavljajo natančen zvok, ki vas obkroži z vseh strani z neverjetno nevtralnostjo. Za še dodaten bas skrbi KEF Kube12b aktivni nizkotnoski zvočnik, medtem, ko Dolby-Atmos Q50 omogočajo filmskim navdušencem uživanje filmov v 5.1.4 sistemu.

Nepremagljivi zvočni sistem za domači kino. 

KEF LS50 Wireless

KEF Wireless so veliko več kot le aktivna verzija nagrajenih LS50. So kompleten sistem zaviti v lep in brilijanten paket. Cena se zdi precej visoka za komapktne zvočnike, vendar ne pozabite, da za ta denar dobite tudi predan predvajalnik, Bluetooth povezljivost, 24bit/192kHz DAC, predojačevalnik in 4 ojačevalce s skupno 460W.

Ali bodo tako izgledali vsi bodoči Hi-Fi sistemi? Mi srčno upamo. 

Is this what the hi-fi system of the future should look like? We certainly hope so.

Monitor Audio Bronze 2

Vam novi Bronze 2 daje močan občutek déjà vu-ja? Točno to so želeli narediti pri Monitor Audio-u. Niso videli smisla v spreminjanju uspešne formule, odločili so se samo za inovativne inženirske spremembe, ki so ga naredile enega izmed najbolj kompletnih Bronze zvočnikov na stojalih. 
Prvič predstavljena leta 2000, originalna Bronze serija je bila vstopna točka v razpon zvočnikov Monitor Audio-a. 5 generacij kasneje, ostaja eden glavnih donosnih produktov podjetja, Bronze 2 še posebej velja za temelj znamke.

 

Viri: - https://www.whathifi.com/awards/best-systems-2018

       - https://www.whathifi.com/awards/best-stereo-speakers-2018

       - https://www.eisa.eu/awards/kef-q-series/

       - https://www.whathifi.com/news/what-hi-fi-awards-2018-the-25-product-of-the-year-winners-revealed 

 

 

Galerija