Novice

KEF LS50 Wireless II je prejel certifikat ROON Ready

28.4.2021

KEF s ponosom sporoča, da je njegov LS50 Wireless II hi-fi sistem aktivnih zvočnikov, prejel certifikat ROON Ready podjetja Roon Labs.

KEF je že 60 let pionir v razvoju akustične tehnologije. LS50 Wireless II ima prednost zaradi KEF ideje glede proizvodnje najboljših izdelkov z uporabo ključnih dosežkov, kot sta Metamaterial Absorption Technology (MAT™) in 12. generacijo gonilnikov Uni-Q.

Z novo platformo W2 se KEF LS50 Wireless II ponaša tudi s celovito povezljivostjo in podpira pretakanje iz vseh glavnih glasbenih storitev do 24 bitov/384 kHz ter MQA in DSD.
S certifikatom Roon Ready ima LS50 Wireless II vse funkcije Roonovega protokola RAAT in zagotavlja izjemno digitalno glasbeno izkušnjo.
Roon je bogat in privlačen način brskanja, organiziranja in poslušanja glasbe. Fotografije izvajalcev, biografije, ocene, besedila, datumi predstavitev in skladatelji se samodejno najdejo in nato med seboj povežejo s povezavami digitalnimi revijami. Roon je tudi večsobna, več uporabniška omrežna zvočna platforma, ki ponuja funkcije, kot sta popoln-bit predvajanje in prikaz signalne poti.

WWW.DIGITALIJA-SHOP.SI

Kaj pomeni biti Roon Ready?

Roon Ready pomeni, da Roon transparentno najde, poveže in dostavi bit-popoln zvok na LS50 Wireless II brez potrebe po konfiguraciji. Roon in KEF skupaj zagotavljata moč, prilagodljivost in zmogljivost omrežnega zvoka z najlažjo nastavitvijo in najvišjo zanesljivostjo.

LS50 Wireless II prejel  ROON Ready

Večkrat nagrajeni LS50 Wireless II je bil predstavljen septembra 2020 in je prvi KEF-ov zvočnik Roon Ready. Njegova neverjetna zmogljivost je rezultat kombinacije inovativnih avdio tehnologij, izvrstno oblikovan, napredne digitalne obdelave signalov v obliki KEF-ovega mehanizma za integriteto glasbe in mogočnih 760 W ojačevalnika po meri v resnično aktivni konfiguraciji. LS50 Wireless II je na voljo v štirih barvah, karbonsko črni, titanovi sivi, mineralno beli, kot tudi Crimson Red Special Edition.

KEF LS50 Wireless II

Hashtags:
#KEF #KEFLS50WirelessII #RoonReady

 

O laboratorijih Roon

Roon spremeni izkušnjo brskanja po glasbi. Fotografije izvajalcev, biografije, ocene, besedila, datumi predstavitev in skladatelji se samodejno najdejo in nato povežejo, da ustvarite pregledno digitalno revijo, ki jo je mogoče iskati, o celotni glasbeni zbirki.
Roon prav tako poveže vse vaše osebne datoteke z milijoni skladb, ki so na voljo na TIDAL-u in Qobuzu, tako da lahko začnete z glasbo, ki jo poznate, nato pa raziskujete in odkrivate novo glasbo iz sveta, ki presega vašo zbirko. Roon deluje na večini osebnih računalnikov Mac, Windows in Linux kot strežnik, pametni telefon / tablični računalnik Android ali iOS pa se uporablja kot nadzorna točka.
Za več informacij in brezplačen preizkus Roona obiščite roonlabs.com

O podjetju KEF

KEF je leta 1961 ustanovil Raymond Cooke OBE (1925–1995). Sedež podjetja je bil v teh zgodnjih letih v koči Nissen v prostorih Kent Engineering & Foundry v Veliki Britaniji, po več kot pol stoletja na vrhu proizvajalcev zvoka pa je podjetje še naprej zavezano odličnosti v zvoku. Od revolucionarne tehnologije Uni-Q do brezžičnega LS50 Wireless, KEF-ov občutek za nenavadno - in včasih kontroverzno - uravnoteži obsedenost z dizajnom v sozvočju z najbolj inovativnim inženiringom. KEF-ov ugled kakovosti temelji na zavrnitvi kompromisov glede zvočne pristnosti ali izkušenj.




ZVOČNIKIAKTIVNI ZVOČNIKIKEFKEF LS50 Wireless II serijaROON READY

 

Galerija