Novice

Cambridge Audio s TIDAL Connect

24.3.2021

Cambridge Audio je posodobil svojo ponudbo omrežnih avdio streamerjev, ki vključujejo najnovejšo tehnologijo TIDAL Connect.

Cambridge Audio je posodobil svojo ponudbo omrežnih avdio streamerjev, ki vključujejo najnovejšo tehnologijo TIDAL Connect.

Z več kot 50-letnimi izkušnjami pri ustvarjanju najkakovostnejših avdio izdelkov, Cambridge Audio že od nekdaj razume, da stranke uživajo v poslušanju svojih glasbenih zbirk na različne načine. Dodatek TIDAL Connect razširja bogastvo možnosti, ki so že na voljo v nagrajeni ponudbi omrežnih avdio streamerjev.

S TIDAL Connect lahko predvajate glasbo na Cambridge Audio streamerjih neposredno z aplikacijo TIDAL za iOS in Android.

Podpora za TIDAL Connect je na voljo v trenutni liniji streamerjev Cambridge Audio, ki uporabljajo priznano platformo za pretakanje StreamMagic. Kjer je mogoče, si Cambridge Audio prizadeva podpirati svoje starejše omrežne predvajalnike še dolgo po njihovi razpoložljivosti v maloprodaji. Kot tak bo TIDAL Connect na voljo tudi pri starejših izdelkih, kot so modeli CXN (V1), StreamMagic 6 (V2) in CXR120 / CXR200.

Posodobitev vdelane programske opreme za podporo za TIDAL Connect je zdaj na voljo na naslednjih Cambridge Audio streamerjih:

Edge NQ
CXN (V2)
851N
CXN (V1)
StreamMagic 6 (V2)
Naslednji modeli bodo 7. aprila 2021 prejeli posodobitev vdelane programske opreme TIDAL Connect:

CXR120
CXR200

“StreamMagic je nagrajena, priznana in ena najuspešnejših pretočnih platform v novejši avdio zgodovini. Predana ekipa inženirjev je zadnjih 11 let nenehno izpopolnjevala in nadgrajevala svoje zmogljivosti, večina teh inženirjev pa je bila že ob uvedbi našega prvega omrežnega predvajalnika. Na tej poti so se veliko naučili, kar pa lahko poslušalcem le koristi. Trenutno delamo na našem modulu 4. generacije, vendar, kjer je le mogoče, še naprej podpiramo in nadgrajujemo starejše omrežne predvajalnike še dolgo po izteku roka uporabnosti, «pravi Tony Stott, vodja trženja izdelkov pri Cambridge Audio.

TIDAL Connect je bil objavljen oktobra 2020 in naročnikom omogoča nadzor pretakanja glasbe na združljivih izdelkih neposredno v aplikaciji TIDAL. Medtem ko lahko do storitve pretakanja glasbe visoke ločljivosti TIDAL dostopate z aplikacijo StreamMagic Cambridge Audio, dodatek TIDAL Connect ponuja večjo stopnjo prilagodljivosti obstoječim strankam. TIDAL Connect omogoča predvajanje v kakovosti CD-ja in skladbe z visoko ločljivostjo Masters (MQA).