Novice

KEF LS50 Wireless


KEF LS50 Wireless združuje dva 230W mono ojačevalnika s prilagojenim EQ avdiofilne kakovosti in integriranim pretakanjem v dve čudovito oblikovani škatli - vse to je novost na tržišču, kar ga naredi resnično kompletnega in vse stranskega. Z drugimi besedami, bi lahko rekli, da je najbolj napreden, najboljši vrhunski zvočniški sistem na svetu. Odkrijte nove stopnje globine, obsega in podrobnosti glasbe, za katero ste mislili, da jo že poznate.

KEF LS50 Wireless ali KEF LS50W je aktiven brezžični zvočniški sistem, ki potrebuje le omrežno napajanje in mrežno internet povezavo. Vsebuje prilagojene močne ojačevalnike, digitalno-analogne pretvornike in streamerje za izredno kvalitetno predvajanje glasbe preko lastne aplikacije. Nudi povezave wifi, bluetooth, USB in optični vhod za povezavo z vašimi TV zasloni. 

SPLETNA TRGOVINA DIGITALIJA-SHOP.SI

V kolikor nam zvok ki ga dobimo iz zvočnikov KEF LS50 Wireless ne zadošča, lahko dodamo še subwoofer. Zvočnike KEF LS50 Wireless lahko namestimo na stojala ali omarice in z vgrajenim analizatorjem zvoka avtomatsko prilagodimo zvok v prostoru. S svojo velikostjo ne zavzamejo veliko prostora, dajo pa ogromno. KEF LS50 Wireless s svojo enostavnostjo in integracijo predstavljajo prihodnost v svetu avdio naprav.

Nič presenetljivega ni potem, da je ena izmed najbolj priznanih strokovnih revij v audio-video svetu What Hi-Fi? izbrala KEF LS50W zvočnike za 'Sistemski izdeleka leta 2017' in dodelila najvišje priznanje možno, vstop v 'Dvorano slavih' leta 2017.

What hifi? award

Več informacij: www.kef.com

 

Galerija

KEF LS50 Wireless

Music Systems Product of the Year - KEF LS50 Wireless