Novice

Cambridge Audio Melomania 1


Cambridge Audio Melomania 1 brezžične slušalke z najbolj detajlno zvočno predstavo, ki je na voljo na tržišču po tej ceni.

 

Cambridge Audio je podjetje, ki je brez dvoma strastno glede glasbe - njihova spletna stran vas celo poziva da ne sprejmete 'zločina slabe zvočne izkušnje'. Torej ni nič presenetljivega, da so poimenovali svoje slušalke Melomania, kar pomeni abnoramlno nori na glasbo. Prav tako pa so naredili ene izmed najboljših brezžičnih slušalk, ki smo jih slišali za ta denar. Med samim procesom načrtovanja in izdelovanja slušalk je bila vedno na prvem mestu zvočna izkušnja uporabnika, tako da so naredili slušalke, ki so zvočno boljše od svojih cenovnih konkurentov na trgu. Posledično je videz slušalk funkcionalen, vendar ko slušalke enkrat slišite predvajati glasbo, videz postane popolnoma irrelevanten.

 

Slušalke so bile narejene s fokusom na zvočni izkušnji, zato bi videz slušalk lahko opisali kot funkcionalen. Na voljo so v dveh barvah, beli, nekateri jo opišejo kot kamnena siva in črni, edina vizualna obarvanost pa je lučka, ki utripa okoli roba vsake slušalke. Slušalke se pospravijo v škatlico, v kateri ostanejo s pomočjo magnetov, na enak način pa se škatlica tudi zapre. Škatlica s slušalkami je malenkost večja od škatlice za zobno nitko, tako da z lahkoto zdrsne v vaš žep in je primerna za torbice vseh velikosti. Na sami škatlici je set petih lučk, ki vam sporoča stanje baterije. Slušalke same zdržijo devet ur neprestanega poslušanja, škatlica pa omogoča še dodatne štiri napolnitve kar pomeni impresivnih 45 ur poslušanja.

Melomania 1 so daljše kot nekatere slušalke za v uho. Zraven dobite še štiri nastavke, tri silikonske in eno spominsko peno, tako da se najde prava kombinacija za vsak par ušes.

So resnično brezžične slušalke, z izjemo USB kabla, ki napolni škatlico, le ta pa napolni slušalke. 

Obe slušalki imata gumba na zunanji strani, tako da se lahko premikate med posameznimi skladbami, ustavite predvajanje in spreminajte glasnost, samo z dotikom slušalk. 

Galerija