Novice

5 PREDNOSTI STROPNIH ZVOČNIKOV

6.1.2021

Gradite nov dom ali prenavljate obstoječega? Želite da vas glasba spremlja po stanovanju, ne želite pa da vam zvočnik zavzema prostor ali uniči izgled notranjega dizajna, ki ste se ga že prej do potankosti opredelili? Za vas smo pripravili 5 prednosti nakupa stropnih vgradnih zvočnikov, da ustvarite popolno zvočno rešitev.

Če dokončujete dela v svoji hiši, pa naj gre za razširitev, obnovo ali se v celoti preselite v nov dom, ni boljšega časa kot zdaj, da razmislite o dodajanju stropnih zvočnikov.

Ko enkrat namestite stropne zvočnike, izžarevate urejenost. Privlačni so za tiste, ki imate raje bolj subtilen in estetski videz v primerjavi z zvočniki z neprivlačno škatlasto obliko.

Zakaj so stropni vgradni zvočniki popularni?

  1. Prihranite prostor, nič nereda. Če so nameščeni v strop, pomeni, da ne zavzemajo tal. Ker so poravnani s stropom, ne zasedajo prostora na omari, polici in ni vas treb skrbeti kako bi se izognili slikam in okrasom na steni.
  2. Postavite jih kamor koli. Ker ne uporabljajo električne energije kot tradicionalni zvočnik, jih lahko postavite na idealno mesto na stropu sobe, na primer neposredno nad kuhinjskim otokom, tako da lahko zvok usmerite kamor želite.
  3. Estetski vizual. Ker so žice v stropu skrite, ne samo, da jih je lepo gledati, ni izpostavljenih žic ali kablov in zato tudi nesreč. Idealni so za družine, saj jih otroci ne morejo doseči ali se spotakniti. Prav tako ne bo sledilnih žic, saj bodo vsi zvočniški kabli vstavljeni za steno, stran od vidnega polja.
  4. Ni vam treba zapraviti bogastva. Za dober stropni zvočnik vam ni treba zapraviti druge hipoteke. Obstaja veliko načinov za prihranek stroškov, s katerimi lahko optimizirate kakovost zvoka in obenem zmanjšate stroške.
  5. Majhni zvočniki z velikim zvokom. Stropni zvočniki so lahko majhni, vendar ne glede kakovosti zvoka. Način zasnove stropnih zvočnikov in vakuum v stropu odlično sodeluje pri ustvarjanju presenetljivo visokih basov in visokih tonov.
Vas zanimajo stropni zvočniki, vendar niste povsem prepričani, kje začeti, ali potrebujete dodatna navodila?

V primeru, da potrebujete takojšno pomoč pri odločitvi se obrnite na enega od naših strokovnjakov na digitalija@digitalija.si ali nas pokličite na telefonsko številko 01 600 10 20, kjer lahko vam nudimo izčrpen brezplačni posvet.

Galerija

Cambridge Audio In-Ceiling Speakers

Cambridge Audio shows the entire range of Cambridge Audio In-ceiling speakers.