Novice

KEF Revolucionarna zvočna absorbcija

Tehnologija absorbcije z metamateriali

Resnično revolucionarno orodje v KEF-ovi akustični orožarni, Tehnologija Absorbcije z Metamateriali (TAM) je visoko kompleksna struktura v obliki labirinta, ki eleminira nezaželjene zvoke za membrano, rezultat pa je čistejša, bolj naravna zvočna kulisa.

Narejen da eleminira 99% nezaželjenega zvoka!

Metamateriali so posebej razvite strukture, ki izkoristijo obstoječe materiale na tak način, da nam ponudijo popolnoma nove lastnosti. TAM absorbira 99% nezaželjenih zvoko iz zadka gonilnika, v primerjavi s 60% absorbcije ostalih zvočnikov, ki uporabljajo druge pristope.

Nova tehnologija, ki je vznemerljiva tako kot TAM potrebuje odlično platformo, da lahko deluje. Tako da, brez skrbi, novi KEF zvočniki s tehnologijo absorbcije z metamateriali bodo kmalu tukaj. In izboljšave v predstavah vas bodo odpihnile.

KEF vedno premika tehnološke meje na njihovi misiji, da proizvedejo najboljši zvok možno. TAM je fizična manifestacija tega zagona. Rezultat skupnega razvojnega projektaj z Akustično Metamaterialno Skupino je ta, da TAM premika meje na področju zvočniškega dizajna.

KEF Metamaterial Absorption Technology (Full Version)

A truly revolutionary tool in the KEF acoustic armoury, Metamaterial Absorption Technology (MAT) is a highly complex maze-like structure that eliminates unwanted sound from the rear of driver, resulting in a purer, more natural performance.
.