Novice

Cambridge Audio SX serija

Zvočniki Cambridge Audio SX serija

Serija zvočnikov Cambridge Audio SX je paleta kompaktnih in cenovno ugodnih zvočnikov, ki so idealni za vsak domači avdio sistem.

Zasnovala jih je inženirska ekipa Cambridge Audio s sedežem v osrednjem Londonu in so bili prvič predstavljeni leta 2013.
Čist in preprost videz jim omogoča, da se podajo v različnih prostorih in funkcionirajo z vsemi vrstami avdio opreme. Ne glede na to, ali iščete kompaktne zvočnike na policah za vaš vinilni sistem ali cenovno ugoden sistem 7.1 AV za domači kino, se serija SX brezhibno prilega vsaki postavitvi in ​​vsakemu notranjemu slogu.

Ta serija vključuje stoječe zvočnike SX-50 in SX-60, sredinski zvočnik SX-70, talne zvočnike SX-80 in subwofer SX-120.

 Ključne funkcije:

  • 25-milimetrski visokotonec, ki združuje gladek in prefinjen zvok z visoko stopnjo podrobnosti
  • Namenski blažilnik pene za membrano visokotonca, ki zmanjšuje odseve in pomaga ustvariti široko in lahkotno zvočno kuliso
  • Obdelani stožci iz papirja zagotavljajo lahek in tog gonilnik srednjega / nizkega tona, ki zagotavlja gladek in enakomeren frekvenčni odziv z izjemno tonsko realizacijo.
  • Previdno optimizirani sistemi nizkotonskih zvočnikov za globoke, živahne nizke tone z visoko učinkovitostjo - zagotavljajo enostavno vožnjo zvočnikov
  • Natančno optimizirani križanci za najbolj nevtralen, gladek in fazen linearni odziv
  • Toga omarica iz MDF, oblikovana s pomočjo CAD (računalniško podprto oblikovanje), tako da dimenzije zvočnikov zmanjšajo stoječe valove in ohranijo vibracije na minimumu.

 

Galerija