Novice

Cambridge Edge


Nova serija podjetja Cambridge Audio, ob praznovanju njihove 50 letnice obstoja. Ustvarjena brez zadržkov ter omejitev. 

Inženirjem so postavili preprosto vprašanje. Kaj bi naredili če bi bilo vse mogoče? Pozabite ceno. Pozabite omejitve. Ustvarite sistem, ki dostavi do sedaj še neodkrite nivoje detajlov, je visoko transparenten in ponuja izjemno zvočno uprizoritev. Produkt, ki resnično predstavlja Cambridgevo vizijo ustvarjanja, inovacije in podjetniške ambicije.
Več kot tri leta v izdelavi, v sodelovanju z devetimi inženirji je končni rezultat serija Edge.

Pred petimi desetletji so ustanovitelji Cambridge Audia imeli vizijo - ustvariti hi-fi sisteme, ki dostavijo britanski zvok v domove ljudi.  Eden od teh nadarjenih inženirjev, profesor Gordon Edge, je bil vodja za inovativnost in oblikovanje prvega izdelka - vrhunskega integriranega ojačevalnika P40. V čast njihove dediščine so razvili serijo Edge. 

Čudovito minamilističen dizajn, vsak sestavni del ima ukrivljeno aluminjasto sprednjo in plavajočo ploščo. Izredna zunanjost, ki v notranjosti skriva nekaj izjemnega avdio inženiringa. Vsaka komponenta je bila izbrana na slepo. Niso upoštevali cene, meritev ali specifikacij, vendar kako se vsaka komponenta odziva in prilagaja sistemu. Vsak del je bil posebej izbran za popolen, enoten sistem. Druga izmed glavnih značilnosti je ta, da so se inženirji trudili ohraniti pot signala čim krajšo. Tako je signal čist in nefiltriran kolikor je le mogoče. In še nazadnje dizajn. Želeli so čist, preprost in eleganten videz in to jim je tudi uspelo. 

Dolgo časa smo se spraševali zakaj Cambridge Audio ne izda nobenega novega produkta in končno so nam odgovorili. Ker so zadnja tri leta izpopolnjevali serijo Edge. 

Na sejmu Hi-Fi smo vam predstavili novo serijo, s tem pa smo tudi začeli s prodajo ojačvealnika, mrežnega predvajalnika in močnostnega ojačevalnika serije Edge. Trenutno imamo v salonu Edge A integrirani ojačevalnik na voljo za testiranja. Kontaktirajte nas in se dogovorite za demonstracijo.

Več o seriji Edge kliknite tukaj >>

 

Galerija