Novice

KEF R serija


KEF je prenovil celoten razpon zvočnikov R serije - s 1043 spremembami. Edina stvar, ki je ostala ista, je ime. 

Nova KEF R Serije je bila kompletno preoblikovana od temeljev navzgor. Desetletja izkušenj in brezobzirna strast za glasbo se združita v novi R Seriji. Združuje inovacijo izvzeto iz Reference Serije skupaj z novo tehnologijo, da R Serija zagotovi več detajlov, globji vpogled in večjo navdušenost.

R Serija ponuja izbiro med tremi samostoječimi zvočniki, zvočnik na stojalu za bolj komapaktne prostore, spremljajo pa jih ujemajoči modeli za teater. Vsak ponuja najbolj fin zvok, ki ga je KEF dostavil v svoji kategoriji, v sobi kakršnekoli dimenzije ali kateregakoli sistema. 

R se začne z Reference 

Merilo po katerem so vsi KEF-ovi zvočniki ocenjeni, Refrence serija, je dom najnaprednejšega tehnološkega napredka. Inovacije, ki so rezultat skrbnega, kreativnega raziskovanja in razvijanja s strani najboljših inženirjev v tem poslu. Inovacija pa se ne ustavi pri Reference seriji, nova R serija je prejemnik mnogih tehnologij, materialov in napredka, razvitega med kracijo Reference serije. 

Začuti glasbo

Ko želite pozabiti na svet in se preprosto izgubiti v zvoku, bo R serija poskrbela ravno za to. Pri KEF-u si prizadevajo razviti perfekten zvočnik že več kot 50 let. Kot vi, ne želijo le slišati glasbe; želijo jo občutiti, vstopiti vanjo in začutiti del nje. 

Zvok je bistvo zgodbe 

V filmskem svetu, so najboljši zvočni inženiriji sposobni splestni vedno bolj čudovite sonične mreže in R serija je vaša vstopnica, če želite dobiti največ iz filmov, saj dostavi naraven, konstanten zvok nujno potreben za fenomenalno izkušnjo.

Galerija