Novice

Cambridge Audio EVO evolucija zvoka

Cambridge Audio Evo je osupljiv vsestranski zvočni sistem, zasnovan v Londonu

17.4.2021

Evolucija pomeni napredek. Evolucija pomeni izboljšanje. Evolucija pomeni preobrazbo.

V Cambridge Audio to pomeni, da ste danes pripravljeni na hi-fi, izgledate odlično in se igrate ter se lahko vklopite v svoj življenjski slog, kakršen koli že je.

To pomeni, da vzamemo več kot 50 let izkušenj in vse to združimo v revolucionaren izdelek - EVO!

Uživate lahko v neverjetnem, popolnem hi-fi zvoku z vso natančnostjo, velikostjo in prepričljivimi čustvi. Uživajte v izjemni kakovosti zvoka v kompaktnem, priročnem, čudovitem sistemu vse v enem.

Tu je velik korak naprej.

Razvili smo Evo, da boste lahko uživali v najboljšem iz obeh svetov.

Evo by Cambridge Audio je čudovito oblikovan vsestranski predvajalnik glasbe, ki vam omogoča takojšen dostop do vse glasbe na svetu.

Cambridge Audio je že več kot 50 let v ospredju britanske avdio inovacije, Evo pa predstavlja evolucijo v hi-fi-ju: vse-v-enem predvajalnik glasbe, ki združuje brezčasen dizajn, vrhunsko tehnologijo, pametno pretakanje in neverjetno avdio zmogljivost. eno poenostavljeno in kompaktno škatlo. Preprosto morate dodati zvočnike, da začnete uživati ​​v glasbi.

Najvišja nagrada za Cambridge Audio Evo 75 - WHAT HI-FI

Pregled pohvali videz - "Ne glede na to ali je vaš okus usmerjen k 
klasičnemu tradicionalizmu ali elegantni modernosti, si Evo zasluži, da ga vidimo in ne samo slišimo." - kot tudi zvok Evo, glede na "jasnost in širino zvočne kulise Evo" in "pronicljiv, odprt in glasben" zvok Cambridge Audio z ojačevalnikom razreda D.


Evo, ki si ga Evo zasluži s petimi zvezdicami za zvok, funkcije in zgradbo.

What Hi-Fi? povzema: "Evo 75 je preprosto najboljši sistem te vrste, s katerim lahko preživite kvaliteten čas."

 

Digitalija Shop | Cambridge Audio EVO serija

Minimalna, brezčasna oblika.

Zasnovan v londonskem studiu Cambridge Audio, se bo Evoova minimalna in brezčasna estetika prilegala vsaki notranjosti in življenjskemu slogu. Vodilni oblikovalec Ged Martin je izbral vrhunske materiale in uporabil načela industrijskega oblikovanja, da je ustvaril izdelek, ki zagovarja preprostost in bo obstojen še vrsto let.

 Cambridge Audio EVOCambridge Audio EVO

Po navdihu iz lesenih oblog ikoničnega P40, prvega izdelka Cambridge Audio iz leta 1968, ima Evo čudovite stranske plošče iz orehovega lesa, ki dopolnjujejo elegantno ohišje iz eloksiranega črnega eloksiranega aluminija. Evo ima tudi izbiro oblikovanih črnih stranskih plošč, izdelanih iz Richlite, inovativnega novega materiala, izdelanega predvsem iz recikliranega papirja. Stranske plošče lahko dodate glede na slog vsake stranke.

Cambridge Audio Evo produkt z elegantno zasnovo dopolnjuje dvokoncentrični vrtljivi gumb in velik 6,8-palčni LCD zaslon, ki v celoti barvno prikazuje slike albumov.

Visokokakovostni hi-fi zvok.

Več kot 50 let zvočnega in oblikovalskega znanja Cambridge Audio je vključeno v en hi-fi komponenti: Evo.

Na sedežu podjetja v Londonu je ekipa nadarjenih inženirjev sto ur poslušala Evo in ga uglaševala do popolnosti. Vse za zagotovitev, da Evo zagotavlja izjemno prijetno zvočno zmogljivost - ne glede na to, kaj poslušate.

Evo uporablja visokokakovostne komponente, poganja pa ga revolucionarno ojačanje Hypex NCore® Class D, ki reproducira vse podrobnosti vaše glasbe, hkrati pa ostaja kompaktna in energetsko učinkovita. Evo vključuje dva modela: Evo 150 z 150 vatov na kanal, Evo 75 z 75 vatov na kanal.

Napajalni modul Hypex NCore® so posebej izbrali inženirji Cambridge Audio, saj ponuja vrhunsko zvočno zmogljivost in daje jasne prednosti v jasnosti, ločljivosti in glasnosti. Je velik del tega, zaradi česar je Evo tako prijetno poslušati.

Optimizirano pretakanje glasbe.

V središču Evo leži močna platforma StreamMagic Cambridge Audio. Zasnovan je kot najbolje slišljiva pretočna platforma in podpira najnovejše formate in storitve digitalne glasbe.

Oba modela Evo uporabljata močne DAC ESS Sabre, s katerimi zagotovita, da se vsa digitalna glasba pretvori v analogni zvok z vsako mero podrobnosti, natančnosti in dinamike.

Ne glede na to, ali z Roonom organizirate svojo digitalno knjižnico ali predvajate skladbe MQA z visoko ločljivostjo s pomočjo TIDAL Connect - Evo lahko predvaja vse. StreamMagic vam bo zagotovil, da boste svojo glasbo slišali v najboljši možni kakovosti zvoka, ne glede na to, od kod jo predvajate in v kateri koli izvorni kakovosti.Cambridge Audio EVO

Evo podpira pretakanje z različnimi metodami, med drugim Qobuz, Tidal Connect, MQA, Roon Ready, Spotify Connect, AirPlay 2, Bluetooth, vgrajeni Chromecast in internetni radio.

Uporaba Evo ne more biti enostavnejša, saj aplikacija StreamMagic ponuja celovit nadzor nad Evo. Z aplikacijo imate dostop do vseh svojih najljubših pretočnih storitev s pritiskom na gumb. Z aplikacijo ali priloženim daljinskim upravljalnikom lahko enostavno preklapljate med vhodi in predvajate vso svojo glasbo iz vseh povezanih virov.

Posodobitve programske opreme in nove funkcije lahko dodate na daljavo z aplikacijo StreamMagic, tako da ste lahko prepričani, da se Evo vedno razvija in bo na vrhu tehnologije pretakanja.

Stuart George, generalni direktor pri Cambridge Audio, je dejal: »Pri Cambridge Audio mislimo, da gre pri evoluciji za več kot le za izboljšanje kakovosti zvoka, ki ga slišite, in za boljše uživanje v glasbi. Evolution gre tudi za spreminjanje udobja in uporabnosti hi-fi-ja, ne da bi pri tem ogrozili njegovo zmogljivost. Evolution naj bi v prihodnost prinesel hi-fi, prilagodil vašemu življenjskemu slogu in poskrbel, da bo videti prav tako dobro, kot se sliši.

Odlična povezljivost.

Evo vključuje široko paleto digitalnih in analognih povezav, tako da lahko dodate kateri koli vir: od obstoječega gramofona ali CD-predvajalnika do uporabe Evo kot zvočnega sistema vašega televizorja. Skupaj z optičnimi, koaksialnimi in RCA vhodi obstaja vhod TV ARC za povezavo televizorja s kablom HDMI.

3,5-milimetrska vtičnica za slušalke vam omogoča, da priklopite svoj najljubši par slušalk in poslušate glasbo ves čas. Brezžične gramofone in brezžične slušalke lahko povežete tudi z Evo-jevim vgrajenim aptX HD Bluetoothom, kar vam omogoča, da uživate v predvajani glasbi visoke ločljivosti brez potrebe po žicah.

Evo 150 ima dodatno povezljivost: vgrajeno phono komponento za (MM) kompaktne gramofone, asinhroni USB avdio vhod, uravnoteženi XLR vhodi (balanced XLR) in dva kompleta zvočniških terminalov za vodenje dveh parov zvočnikov.

Vse-v-enem preprostost.

Za popolno udobje "plug-and-play" je Cambridge Audio posebej razvil par zvočnikov Evo S, ki ustvarjajo popoln sistem Evo. Obstaja tudi možnost dodajanja namenskega Evo CD. Oba naj bi izšla pozneje leta 2021.

Dodatne enote so estetsko in zvočno zasnovane tako, da se popolnoma ujemajo z Evo all-in-one predvajalnikom. Zvočniki Evo S bodo na voljo izključno na CambridgeAudio.com.

 

CAMBRIDGE AUDIO EVOCAMBRIDGE AUDIOCELOTEN TEST – WHAT HI-FI

 

Galerija

Cambridge Audio Evo

https://baybloorradio.com/cambridge-audio?sort=pd.name&order=DESC

Cambridge Audio - Evo - Interview Ged Martin