Novice

KEF LSX


KEF LSX aktivni zvočniki, pomanjšana verzija LS50 Wireless. 

KEF LSX Wireless je aktiven brezžični zvočniški par, ki potrebuje kabelsko napajanje in mrežno internet povezavo ali pa povezavo preko wi-fi. Med sabo sta povezana kar preko vašega domačega Wi-Fi omrežja ali preko ethernet kabla.

KEF LSX Wireless vsebuje prilagojene močne ojačevalnike, digitalno-analogne pretvornike in predvajalnike za izredno kvalitetno predvajanje glasbe preko lastne aplikacije. KEF LSX Wireless nudi povezave preko WiFi, Bluetooth, USB. Na zvočnike lahko povežemo tudi TV, CD, itd, tako digitalno kot analogno.

 

KEF LSX je pomanjšana verzija KEF LS50 Wireless aktivnih zvočnikov, ki veljajo za ene najboljših aktivnih zvočnikov na tržišču. Ustavrili so ga z idejo, zakaj spreminjati recept, če stvar deluje in to bolje kot katerikoli drugi aktivni zvočnik. Pomanjšati zvočnik in obdržati kvaliteto zvoka je zahtevna naloga, vendar so jo pri KEF-u opravili z odliko.

Razlika med večjimi KEF LS50 Wireless in manjšimi KEF LSX je seveda v velikosti, v moči in obliki. KEF LSX so zaradi velikosti primerni predvsem za manjše prostore (do 20m²), so malce drugačne oblike ter obdani s tkanino, saj je zvočnike oblikoval svetovno priznani industrijski oblikovalec Michael Young. Zvočnika se lahko med sabo povežeta tudi preko Wi-Fi omrežja, tako da niste omejeni na razdaljo ethernet kabla, tako kot pri LS50 Wireless.

Oboje aktivne zvočnike se upravlja preko aplikacije, ki vam omogoča internetni platformi  Spotify in Tidal ter dostop do vaše glasbene knjižnice na telefonu ali tablici. Lahko se povežete tudi preko Bluetooth-a.

Ojačevalniki, digitalno-analognik pretvorniki ter predvajalniki v LS50 Wireless ter LSX so posebej narejeni in prilagojeni prav za njih, tako da je zvok optimalno prilagojen za te zvočnike.

Iščete zvočniški sistem in nimate prostora za vse enote? KEF LSX vsebujejo vse kar potrebujete za kvalitetno poslušanje glasbe.

Galerija

KEF LSX